Over ons


Starling Structures werkt aan verschillende projecten binnen de stedenbouw en landschapsarchitectuur. Een team vol harde werkers en een glimlach op onze gezichten. We laten je graag ons team zien...

foto van  Emma Cosyns Assistent ontwerper emma@starling.nl
foto van  Fred Lansbergen Early Bird Landschapper fred@starling.nl 629216960
foto van  Tijs Hogervorst Assistent ontwerper tijs@starling.nl
foto van  Albertina Rama Assistent ontwerper albertina@starling.nl
foto van  Frank Immerzeel Early Bird Stedenbouwkundige frank@starling.nl 620617446
foto van  Yannick Schop Assistent ontwerper yannick@starling.nl
foto van  Pax Burmeister Stagiair pax@starling.nl
foto van  Sam Vermeeren Stagiair sam@starling.nl
de werkplek

Ons nest


Samen werken we aan de projecten in de Cabellero Fabriek. Sinds 2006 is deze oude sigarenfabriek het nest voor innovatieve, culturele en creatieve bedrijven. Een plek waar we elkaar inspireren in een omgeving volop in ontwikkeling.

Bevlogen


Als ontwerpers maken we de buitenruimte graag een stukje mooier. We halen inspiratie uit onze omgeving, maar zijn ook kritisch en streven altijd naar een beter resultaat.

Eigen


Bij ons heeft iedereen een andere achtergrond en expertise. We geven ruimte tot het varen van je eigen koers, het geven van eigen inbreng en een plek om je eigenheid te laten zien. Ons verhaal is het beste wanneer we onszelf daar allemaal in herkennen.

Groei


We zijn een groeiend bureau met een breed palette aan ervaring, kunde en nieuwe kennis. Met een open blik en een frisse kijk op de wereld zien we altijd mogelijkheden voor ontwikkeling. Voor leren ben je nooit te oud.

Als starling vlieg je samen’